Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongeman mishandeld bij beroving

Toegevoegd: 03-04-2016, 12.40 uur
Door: Manfred Berrevoets

OOST-SOUBURG - Zaterdagavond is op de J.D.P. de Smitstraat in Oost-Souburg een jongeman van een mobiele telefoon en enkele pasjes beroofd. Het incident gebeurde rond 22.30 uur.


Een 18-jarige inwoner uit Etten-Leur, die in Oost-Souburg logeerde, kwam vanuit de richting van de Burgemeester Stemerdinglaan. In de J.D.P. de Smitstraat werd hij plotseling door een man aangevallen. De dader sloeg en schopte de jongeman en eiste geld. Het slachtoffer had geen geld en gaf hem zijn mobiele telefoon en enkele pasjes.

De dader sleurde de jongeman richting de Ahornstraat, terwijl hij hem nog een paar keer schopte en sloeg. Het slachtoffer was erg bang. In de Ahornstraat liet de dader het slachtoffer los en ging er vandoor. Aangekomen op het logeeradres werd de politie gebeld, die onmiddellijk een onderzoek startte.

Zo werd in de omgeving tevergeefs naar de dader gezocht. Verder werd van het slachtoffer een aangifte opgenomen. De jongeman had veel pijn en was erg geschrokken. De agenten hebben hem geadviseerd om naar de huisartsenpost te gaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@marina (4-4-2016 om 21:39)
Fijn te horen, dat zal het slachtoffer gerust stellen :(
henk (4-4-2016 om 10:59)
Heel erg voor het slachtoffer, is er geen signalement de burger moet alert zijn en doorgeven aan de wijkagent die wij regelmatig in onze wijk tegen komt ???? gr henk
Ik (3-4-2016 om 13:32)
wat een laffe actie van die vent! Ik mag hopen dat hij snel gepakt wordt!
Panda (3-4-2016 om 13:19)
Voor dit soort "mensen " heb ik maar ! woord TUIG.
marina (3-4-2016 om 13:06)
niet zo'n leuke kennismaking met onze provincie, maar voor de rest is het hier toch ook vaak wél leuk hoor, sterkte ermee
Cookie-instellingen beheren