Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 32 km

Metingen brandweer voor stank Souburg

Toegevoegd: 05-04-2016, 11.26 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Inwoners van Oost-Souburg hebben gisteravond en vannacht meerdere keren geklaagd over stankoverlast.


Volgens de gemeente Vlissingen kwamen de meldingen uit de omgeving van de Ritthemsestraat en de Burgemeester Stemerdinglaan. Rond 00.30 uur werd besloten de brandweer ter plekke metingen te laten doen.

Nadat de brandweer onder prioriteit twee ter plekke was gegaan, werd inderdaad aan vreemde lucht waargenomen. De metingen van de brandweer leverden echter geen verhoogde concentraties van gevaarlijke stoffen op.

De stankoverlast is volgens de gemeente waarschijnlijk veroorzaakt door het gieren in de directe omgeving.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. Kruit (6-4-2016 om 13:13)
Rick, yacco, klagen? Niet iedereen kan, afgaand op zijn/haar neus, bepalen of iets al dan niet een gaslucht is. Dat moet wel goed vastgesteld worden. De instantie die daarvoor is aangewezen, is de brandweer. Die kan ook direct ingrijpen, als er werkelijk iets aan de hand is. Volkomen terechte inzet, dus...
Peter P. (5-4-2016 om 18:59)
Het was inderdaad een vreemde stank, een soort van rotte-eierenlucht, werd er wakker van.
K Laag (5-4-2016 om 14:34)
@Rick: Lees ik het nu goed? Volgens mij ben jij nu ook aan het klagen ;-)
Buur (5-4-2016 om 13:58)
Geen paniek en geklaag .Maar dit was geen echte gierlucht Meer een gaslucht. met een vreemd luchtje, Ik werd er een beetje misselijk van. En nee ik had niet geklaagd. En goed dat het gecontroleerd wordt. Die reacties van yacco en Rick slaan echt nergens op.
Souburg (5-4-2016 om 13:34)
Het rook vannacht inderdaad behoorlijk heftig, ik heb de ventilatieroosters gesloten. Ik dacht eerlijk gezegd dat het Vlissingen Oost was
yacco (5-4-2016 om 12:30)
Nou nou wat een paniek gelijk,ze hebben gisteravond mest geinjecteerd op landbouwgrond gelegen aan de landbouwweg in ritthem,parallel aan de a 58. leeft de gehele maatschappij in angst ofzo,! moet niet gekker worden :-)
Cookie-instellingen beheren