Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

Persoon uit auto gehaald na ongeluk

Toegevoegd: 06-04-2016, 07.29 uur
Door: Roland de Jong

'S-HEER ARENDSKERKE - De brandweer heeft vanochtend na een ongeluk iemand uit zijn auto moeten halen. Het ongeval gebeurde bij 's-Heer Arendskerke.


Door nog onbekende oorzaak reed rond 06.10 uur een personenauto in een sloot bij de Wissekerkseweg. Naast de ambulancedienst werd dus ook de brandweer opgeroepen. Die heeft een deur uit de auto gehaald om de gewonde uit het voertuig te kunnen halen.

Het slachtoffer is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis in Goes. Vanwege het ongeluk was de weg enige tijd volledig afgesloten voor het verkeer. De auto is getakeld.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
vincent (10-4-2016 om 08:27)
gelukkig staan de beste stuurlui aan de wal Loesje
Marieke (8-4-2016 om 09:22)
Dennis, gelukkig is het goed afgelopen. Met wat schrammen, kneuzingen, hoofdwond en wat blauwe plekken in mijn gezicht en op mijn lichaam. Ben ik er verder zonder zwaar letsel vanaf gekomen. De ree is trouwens ongedeerd gebleven
Dennis (7-4-2016 om 15:32)
Maar Marieke hoe is het met je ? Is de poging om de ree te ontwijken gelukt ? Sterkte Dennis
Marieke (6-4-2016 om 13:18)
Loesje, ik was de bestuurster van de auto. Geen telefoon of wat dan ook in mijn hand.. Er stak een ree over en probeerde deze te ontwijken, raakte in de slip en wat er daarna gebeurde is helaas een zwarte vlek.. Misschien vind je dat geen 'vreemde oorzaak'.
Anoniem (6-4-2016 om 12:20)
@loesje: aangezien hier de reden was dat er een hert op de weg ineens stond....vind ik jouw opmerking misplaatst! Bah
ikk (6-4-2016 om 10:44)
@loesje het is in de polder gebeurt dus kan ook een wild dier zijn wat ineens oversteekt. Er lopen daar tegenwoordig ook reeën die ineens over kunnen steken. Ik had het daar laatst ook op die plaats. Je verwacht die daar niet dus je kan enorm schrikken.Daarom pas je snelheid aan en dan nog kan het fout gaan helaas! Veel sterkte aan de bestuurder of bestuurster van deze auto
Cookie-instellingen beheren