Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Man vier maanden in cel vanwege inbraak

Toegevoegd: 07-04-2016, 17.17 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Voor de diefstal van enkele motorfietsen en een quad uit een loods in Yerseke op 19 augustus is donderdag de 20-jarige A. S. uit Bergen op Zoom veroordeeld tot een verblijf achter de tralies van 6 maanden waarvan 2 voorwaardelijk.


Tegen de Bergenaar was een iets hogere straf geëist. Ook moet S. een schadevergoeding van 2041 euro betalen. S., was vergezeld door enkele kornuiten in een busje naar Yerseke gereden. Daar hadden ze een loods opengemaakt en de motoren en quad in het buisje geladen.

Nadat opmerkzame omwonenden de politie hadden gealarmeerd, was deze snel ter plekke. De dieven kozen echter direct het hazenpad en konden niet meer worden achterhaald. Doordat de politie in het gehuurde busje documenten van S. aantrof kon hij echter snel worden ingerekend.

Ondanks dat S. ontkende iets met de diefstal van een motor uit een garagebox in Hoogerheide te maken te hebben gehad, werd hij ook daarvoor veroordeeld.

Zie ook:
OM wil half jaar cel voor inbraak Yerseke (24-03-2016)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren