Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Laatste kans voor overvaller Goes

Toegevoegd: 07-04-2016, 17.24 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een voormalige inwoner van Vlissingen, de 29-jarige R. P., hoeft (voorlopig) géén 120 dagen de cel in zoals de officier van justitie heeft geëist, maar krijgt van de rechtbank een laatste kans om zich te houden aan de voorwaarden die door de reclassering zijn gesteld.


De rechtbank in Middelburg heeft dat donderdag beslist. P. kwam na een vonnis van 42 maanden cel vanwege de overval op de tabakszaak van Jo Kalmthout in Goes vervroegd vrij en hield zich niet aan alle afspraken met de reclassering. Om die reden eiste de officier van justitie dat P. weer terug de cel in moest.

Zie ook:
Celstraffen geëist voor overval tabakswinkel (05-04-2012)
Celstraf voor overval tabakszaak Goes (23-02-2012)
- Overval sigarenwinkel Goes (16-01-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drs.H (8-4-2016 om 16:51)
Goed voorbeeld doet volgen. Een vrijbrief voor toekomstige boefjes.
Niels (8-4-2016 om 11:34)
Echt een gevalletje: ik waarschuw nog 1 keer en daarna nog een keer, en als je niet oppast waarschuw ik NOG een keer! Vast zetten dat persoon, en niet aan de voorwaarden voldoen? Dan nog een keer de zelfde straf er bovenop. Zonder kans op vervroegd vrijlaten.
Bumper: (7-4-2016 om 18:07)
Ja dat kan je verwachten met die rechtertjes, bla,bla ,bla, en flink hun zakken vullen maar gewoon uit voeren wat in eerste uitspraak is opgelegd ho maar. Wat een rechtspraak tegenwoordig, gewoon om te gillen, je lacht je toch in een drie dubbele breuk van die uitspraken, zouden ze zich nou niet schamen of er slecht van slapen, ja dat is wat ik hoop dat ze er zeer slecht van slapen. de mensen die dit is overkomen hebben voor de rest van hun leven een trauma van zo,n overval en dan zo een uitspraak. Bumper;
Kees (7-4-2016 om 17:47)
Zal wel weer een VVD of D'66 rechter zijn. Publiek en belanghebbende kunnen stikken, als ze het zelf maar weer goed vinden. Als deze persoon nu weer in de fout gaat dan met zijn allen een aanklacht indienen bij de politie tegen de rechter. Gelijk ook wordt gedaan met ene Wilders.
hans (7-4-2016 om 17:38)
als ik het mag zeggen dit is van de zotte als je zo iets doe moet je er voor gestraft worden want ze gaan toch weer de verkeerde kant op dus terug in de bak en zijn straf uit zitten hij heeft zich toch al niet aan afspraken gehouden die gemaakt waren waarom zou hij het nu wel doen vraag ik me af
Cookie-instellingen beheren