Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongens beroven meisje van mobieltje

Toegevoegd: 08-04-2016, 13.28 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Drie minderjarige jongens zijn gisteren gearresteerd nadat ze een leeftijdsgenootje een mobiele telefoon afhandig hadden gemaakt.


De beroving vond donderdag plaats. Drie jongens pakten de mobiele telefoon van een 14-jarige meisje uit Veere af. Het trio weigerde vervolgens om de Samsung S3 terug te geven. Sterker nog, volgens de politie werd het meisje bedreigd met geweld als ze .er werk van zou maken.

De politie werd erbij gehaald maar in eerste instantie deden de jongens alsof ze nergens vanaf wisten. Even later kwam echter toch de inmiddels verstopte telefoon tevoorschijn. "Op dat moment bleek dat de sim-kaart uit het toestal was gehaald, dat het apparaat was gereset en dat bovendien alle inhoud was verwijderd. De kapot gemaakte simkaart was al weggegooid", aldus de politie.

De politie hield daarop de drie jongens aan. Het gaat om twee 17-jarigen en een 16-jarige. De drie werden gearresteerd op verdenking van diefstal en vernieling. Ze zijn overgebracht naar het politiebureau. Hun moeders werden vervolgens geïnformeerd over de gebeurtenissen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
puk (10-4-2016 om 23:08)
moeten deze gasten de volgende x mij beroven kan je verzekeren dat ze het nooit meer doen. tuig opsluiten en her op voeden
lris (10-4-2016 om 20:12)
Dat interesseerd dat soort volk echt niks., hooguit een natte broek van de schrik en thuis een uitbrander en inhouden van een soort zakgeld...........tis stoer en tis kicken.De kosten moeten ze zo wie zo betalen.....gewoon van zins om te jatten en te bedreigen want dat is de stijl van tegenwoordig....... jammer genoeg.
bram goeree (9-4-2016 om 22:46)
ach die jongens krijgen een vermaning van dat mag je niet meer doen hoor,maar dat meisje is gedupeerd door die klootzakken en wie gaat dat betalen .dan heb ik het nog niet over de emotionele schade.wanneer de straffen in Nederland is wat hoger zouden zijn dan had het misschien effect maar nu wordt erom gelachen en gebeurd dit morgen weer
leon (9-4-2016 om 18:59)
Dit tuig opsluiten voor alle kosten laten opdraaien ik weet niet wat voor ouders die hebben???
Adje (8-4-2016 om 19:37)
Wodt leuke als de namen en foto van de daders wordt op faacebook of andere social media gezet.
P (8-4-2016 om 17:33)
@John, ja doen ze dat bij de commando's door de stront baggeren? Misschien een gepaste straf geven aan deze jonge heren, Zoals tot hun 20e geen gebruik mogen maken van een smartphone of enige vorm van internet. Dan nog kijken of de ouders van deze daders het ook nog erg vinden voor het meisje, Meestal is het medeleven met het slachtoffer omdat de straf zo laag is.
Cookie-instellingen beheren