Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
74 files van totaal 267 km

Helpende man krijgt klap in gezicht

Toegevoegd: 09-04-2016, 11.34 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een 44-jarige man uit Terneuzen is gisteren aangehouden nadat hij een man had geslagen die hem wilde beletten om dronken achter het stuur te kruipen.


De verdachte had in de Nieuwstraat een woordenwisseling met zijn vrouw omdat hij met een slok op achter het stuur van de auto wilde stappen. Er ontstond vervolgens wat geschreeuw met duw- en trekwerk om de autosleutel te bemachtigen.

Het 24-jarige slachtoffer mengde zich vervolgend in de ruzie, waarbij het opnam voor de vrouw. Hij moest daarbij onverwacht een kaakslag incasseren, uitgedeeld door de dronken Terneuzenaar.

De politie arresteerde rond 23.20 uur de 44-jarige verdachte nadat het slachtoffer en een getuige hem hadden aangewezen als degene die de klap uitdeelde. De arrestant werd overgebracht naar het politiebureau en ingesloten.

Het 24-jarige slachtoffer deed aangifte van mishandeling. Door de klap raakte zijn mond aan de binnenkant beschadigd. Het geweld werd geregistreerd door beveiligingscamera’s. Deze beelden zullen door de politie gebruikt worden bij de bewijsvoering.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
hans (9-4-2016 om 17:50)
deze man zou eens een tijd in afzondering moet worden gezet en de vrouw zou later zich tegen de andere man kunnen keren want dat zie je veel als het er op aan komt krijg het slachtoffer nog de schuld dat hij zich er heeft bemoeit maar ik hoop van niet en de andere man zou ook alle kosten moeten betallen en verplicht moeten afkicken
Walgje (9-4-2016 om 16:45)
@peter: een bezopen lor met losse handjes die te arrogant is om te beseffen dat je een gevaar achter het stuur vormt is voor geen enkele vrouw een lot uit de loterij. Ik zou zeggen: wegwezen, Mevrouw!
Ad (9-4-2016 om 14:32)
Beste Peter, Als die dorstige man niet zelf van de drank af kan blijven mag ik hopen dat hij zich een keer zo bezeerd tegen een boom dat hij nooit meer kan autorijden. Dan is hij geen gevaar meer voor een ander en kan hij met zijn vrouw woordenwisselingen hebben tot ze er groen van zien. Ik snap dat drankgekloot toch van geen meter maar misschien ben ik wel niet 'volwassen'.
peter (9-4-2016 om 12:45)
omdat er toevallig eens een woordenwisseling is moet die vrouw maar van haar man af gaan wat een achterlijke beredenering
Michelle (9-4-2016 om 11:49)
@Jacques, wie zegt dat deze vrouw dat doet?
Jacques (9-4-2016 om 11:41)
Ik snap niet dat een vrouw nog een relatie aanhoudt met zo'n man ...
Cookie-instellingen beheren