Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 13 km

Zonder verlichting op gestolen mountainbike

Toegevoegd: 10-04-2016, 15.35 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft zaterdagavond een 30-jarige man uit Vlissingen aangehouden die zonder verlichting op een gestolen fiets reed.


De politie zag de man rond 22.50 uur over de Scheldestraat rijden. Toen hij door de politie werd aangesproken op het feit dat hij geen werkende verlichting had, ging hij er vandoor. Een korte achtervolging leidde tot zijn arrestatie.

De mountainbike waarop de man reed bleek van diefstal afkomstig. De fiets was namelijk afgelopen week gestolen bij een woning aan de Nieuwstraat in Vlissingen. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt. De fiets gaat retour naar de rechtmatige eigenaar.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren