Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
60 files van totaal 254 km

Speeltuinen Goes gereinigd na brand

Toegevoegd: 10-04-2016, 16.30 uur
Bij de brand vanochtend kwam erg veel rook vrij.
Bij de brand vanochtend kwam erg veel rook vrij.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

GOES - Na de zeer grote brand vanochtend bij Gebr. Weststrate B.V. in Goes is de gemeente vanmiddag gestart met het opruimen van vrijgekomen deeltjes isolatiemateriaal. De brandweer heeft daarbij geassisteerd.


Vanmiddag werd onder meer schoongemaakt bij de Kibeo-locatie aan de Kuyperlaan. “Bij het schoonmaken van bijvoorbeeld schoolpleinen assisteert de brandweer zodat kinderen morgen naar school kunnen”, aldus de Veiligheidsregio Zeeland.

Ook andere speelterreinen en enkele wegen moeten worden gereinigd. Morgen wordt het werk afgerond. Sportpark 't Schenge is nog steeds gesloten vanwege de schoonmaakwerkzaamheden. Er vinden vandaag geen wedstrijden plaats en er zijn mogelijk de komende dagen nog geen trainingen.

Er is ook een inspectie geweest bij de Hollandsche Hoeve maar daar is geen schadelijk materiaal aangetroffen. “De Hollandsche Hoeve is en blijft daarom gewoon open”, zo meldt de gemeente Goes. Het advies van de gemeente is om speelterreinen in Goes-Noord en omgeving te vermijden en elders in de gemeente het speelplezier te zoeken.

Het speciale informatienummer van de gemeente Goes is nog tot 17.00 uur bereikbaar. Vanaf maandagochtend 09.00 kunt u opnieuw bellen naar 0113-249634. Heeft u na zondag 17.00 uur nog een zeer urgente vraag of melding, dan kunt u bellen met het calamiteitennummer van de gemeente Goes via 06-53298141.

Zie ook:
Weststrate Goes volledig uitgebrand   (10-04-2016)
Veel rook bij grote brand bedrijf Goes   (10-04-2016)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dolf (10-4-2016 om 21:24)
In Goes pakken ze het wel voortvarend aan, mijn complimenten.
Cookie-instellingen beheren