Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Brandweer blust na bij Weststrate Goes

Toegevoegd: 11-04-2016, 10.28 uur
Van de gebouwen is niet veel meer over.
Van de gebouwen is niet veel meer over.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - De brandweer is zondagavond uitgerukt om na te blussen bij de uitgebrande panden van Gebr. Weststrate B.V. in Goes.


Even na 20.00 uur had iemand opgemerkt dat er opnieuw rook kwam uit de gebouwen aan de De Puyeweg. Er kwamen een ladderwagen, een tankautospuit en een waterwagen ter plekke om de resten opnieuw na te blussen.

De brand bij Weststrate werd gisteren rond 08.00 uur opgemerkt. Ondanks de inzet van behoorlijk wat brandweermaterieel kon niet worden voorkomen dat zowel het gebouw met kantoorruimte als de loods annex showroom volledig in vlammen opgingen. Bij de brand kwam erg veel rook vrij. Omwonenden moesten daarom urenlang ramen en deuren gesloten houden.

Er kwam geen asbest vrij maar in de omgeving kwamen wel stukjes isolatiemateriaal terecht. Daarom werd een sportpark gesloten en moesten speeltuinen worden gereinigd. Ruim vier uur na het uitbreken van de brand werd het sein brand meester gegeven.

Zie ook:
Speeltuinen Goes gereinigd na brand  (10-04-2016)
Weststrate Goes volledig uitgebrand   (10-04-2016)
Veel rook bij grote brand bedrijf Goes   (10-04-2016)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Elza (11-4-2016 om 11:34)
Wat erg, wat triest....... Pffffft daar gaat dan je mooie zaak. Fam. van Houte en medewerkers heel veel sterkte toegewenst.
Cookie-instellingen beheren