Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
70 files van totaal 278 km

Arrestaties na poging inbraak camper

Toegevoegd: 11-04-2016, 13.27 uur
Door: Roland de Jong

HOEK - Zondagavond zijn in Hoek twee 26-jarige mannen aangehouden na een melding van een poging tot inbraak in een camper.


Rond 22.15 uur kreeg de politiemeldkamer door dat er mogelijk werd ingebroken in een camper die geparkeerd stond aan de Koudepolderstraat. Omwonenden hadden inmiddels een man aangehouden en een andere man was weggerend.

Agenten gingen op pad en zetten de aangehouden man in de auto. Ze gingen vervolgens op zoek naar de gevluchte man. Rond 22.45 uur zagen ze op het fietspad van de Hoofdweg een man lopen die aan het signalement voldeed. Hij werd daarop aangehouden.

De twee arrestanten zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Daar zijn ze ingesloten. De politie stelt een onderzoek in. Van een 32-jarige inwoner uit Hoek is aangifte opgenomen van een poging tot inbraak in de camper. Ook werden enkele getuigen verhoord.

De politie onderzoekt nog waar beide mannen wonen. De twee worden maandag in Torentijd verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jane (19-4-2016 om 13:30)
En dan later horen dat ze geen straf hebben gekregen omdat er niets vernield of meegenomen was, dus als je vergeet je deur op slot te doen en een vreemde wandelt binnen om de boel te bekijken en vertrekt dan weer dan mag dit gewoon.......Volgens mij is het huisvrede breuk of het nu in een huis of camper is.....hoe is het mogelijk!!!! Ook bewoners van Marina Beach moeten zich aan de regels houden of mogen zij misschien toch iets meer!!!!!!
miranda (13-4-2016 om 12:29)
als 1 van de omwonende kan ik zeggen dat het om 2 inwoners gingen van marina beach.......overduidelijk vluchtelingen.....maar ja mag er vast nie bijgezet worden!!!!!! 2 dader liep op t fietspad langs hoofdweg (richting......juist!!!!!!!!
Marina B. (11-4-2016 om 20:49)
En waar kwamen deze 'brave' jongens vandaan? Of is de politie nog met dat onderzoek bezig? Volgens mij wilden ze de camper gewoon een paar kilometer verderop stallen op een leuk vakantiepark. Jammer dat media niet alles zegt / bekend mag maken....
Me (11-4-2016 om 18:31)
.. zou zomaar eens marina beach kunnen zijn waar ze " wonen "
Cookie-instellingen beheren