Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
103 files van totaal 388 km

Agressieve man in zwembad Terneuzen

Toegevoegd: 11-04-2016, 13.52 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In het zwembad aan de Stuvesande in Terneuzen is zondagavond een man aangehouden die een medewerkster had bespuugd en hardhandig had vastgepakt.


Rond 18.10 uur werd de politiemeldkamer gebeld met de mededeling dat zich in zwembad Scheldorado een agressieve bezoeker bevond. De man had in het gezicht van een zwembadmedewerkster gespuugd. Ook had hij een glas bier over haar heen gegooid en haar hardhandig vastgepakt.

De zwembadbezoeker, een 31-jarige inwoner van het Belgische Eeklo, werd aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiebureau in Terneuzen gebracht. De man is zondagavond verhoord. Hij kreeg een boete van 400 euro. Rond 22.00 uur mocht hij het politiebureau verlaten.

​De medewerkster deed aangifte van het voorval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
martin (11-4-2016 om 15:29)
"leuk" zo'n dagje zwemmen
Cookie-instellingen beheren