Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 7 km

Ongeluk Absdale: Drie gewonden

Toegevoegd: 11-04-2016, 14.07 uur
Bij het ongeluk ontstond een flinke ravage.
Bij het ongeluk ontstond een flinke ravage.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

ABSDALE - Bij het ongeluk gisteren op de N258 bij Absdale raakten drie mensen gewond. Dat heeft de politie vanmiddag bekend gemaakt.


Het ongeluk gebeurde rond 13.30 uur op de kruising van de Riet en Wulfsdijkweg (N258) met de Tolweg en de parallelweg van de Riet en Wulfsdijkweg. Ter plekke kwamen vier personenauto's met elkaar in botsing. Drie van de vier betrokken automobilisten raakten gewond. Zij hadden geen passagiers bij zich.

Volgens de politie reed een 40-jarige bestuurder uit Westdorpe met een personenauto richting Axel. Hij reed op een stilstaande auto met daarin een 26-jarige vrouw uit Sint Jansteen. Door de klap kwam de Westdorper op de linker weghelft en reed vervolgens tegen een personenauto, die richting Hulst reed.

Deze auto, bestuurd door een 46-jarige man uit Hoofdplaat, kwam hierop weer in botsing met een vierde personenauto. Deze stond stil op de kruising met de Tolweg. Dit laatste voertuig werd bestuurd door een 46-jarige vrouw uit Koewacht.

De bestuurster uit Sint-Jansteen en de bestuurders uit Hoofdplaat en Westdorpe werden met ambulances naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. De bestuurster uit Koewacht raakte niet gewond.

De weg bleef tot 18.00 uur afgesloten voor het verkeer.

Zie ook:
Ongeluk Absdale: flinke ravage, N258 dicht  


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren