Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 22 km

Duo met mes vast voor mishandeling

Toegevoegd: 11-04-2016, 14.21 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft vannacht in Terneuzen een man en een vrouw aangehouden na een mishandeling met bedreiging. De man had het mes dat daarbij was gebruikt in zijn bezit.


Het duo zou rond middernacht klappen hebben uitgedeeld in een woning aan de Van Steenbergenlaan. "Toen agenten in de woning kwamen, bleek dat twee vrouwen behoorlijk waren geslagen", aldus de politie. De twee bleken ook te zijn bedreigd met een mes.

De daders waren weggelopen en hun signalement werd onder de agenten verspreid. In de Bernhardstraat werden vervolgens een 34-jarige man en een 18-jarige vrouw aangehouden die aan het signalement voldeden. De man had het mes nog bij zich. Het wapen werd in beslag genomen en het tweetal werd voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht.

De arrestanten, beiden afkomstig uit Terneuzen, zijn ingesloten. Agenten hebben met de slachtoffers afgesproken dat ze maandag op het politiebureau officieel aangifte komen doen. De politie gaat nog getuigen horen. Van het tweetal wordt vandaag in Torentijd een verklaring opgenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (11-4-2016 om 16:43)
Wat een raar verhaal weer.
Cookie-instellingen beheren