Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 38 km

Botsing na negeren rood verkeerslicht

Toegevoegd: 12-04-2016, 12.01 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Maandagavond is de brandweer ingezet voor een ongeval op de kruising van de Rosenburglaan met de Bossenburghweg in Vlissingen.


Rond 19.40 uur werd er een autobrand gemeld na een botsing. De brandweer rukte uit maar bij aankomst bleek er geen brand te zijn. Een 30-jarige man uit Vlissingen reed over de Bossenburghweg toen hij werd aangereden door een 64-jarige man, ook afkomstig uit Vlissingen. Volgens getuigen reed de 64-jarige man door het rode verkeerslicht waarna hij tegen de andere auto aan botste.

Bij het ongeluk raakte niemand gewond. De brandweer heeft het wegdek gereinigd waarna de auto's zijn weggesleept door een bergingsbedrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
annie (12-4-2016 om 18:39)
als die man had gewacht voor het rode licht had ie geen vertraging gehad..nu is die verder van huis.
Cookie-instellingen beheren