Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Oosterscheldekering N57 dicht vanwege ongeluk

Toegevoegd: 19-04-2016, 13.16 uur - Update: 19-04-2016, 15.53 uur
Door: Roland de Jong

NEELTJE JANS - Een verkeersongeval heeft dinsdag voor verkeersproblemen gezorgd op de Oosterscheldekering (N57) tussen Vrouwenpolder en Neeltje Jans.


Het ongeluk is rond 12.15 uur gebeurd. Volgens de politie zijn drie auto's met elkaar in botsing gekomen. Eén van de voertuigen zou over de kop zijn geslagen. Er werden twee ambulanceteams opgeroepen. Volgens de politie is één persoon gewond geraakt.

Vanwege de aanrijding was de Oosterscheldekering een uur lang volledig afgesloten tussen de rotonde Kamperland en Neeltje Jans. Er stonden lange files. Een deel van de weggebruikers keerde op eigen beweging.

Rijkswaterstaat besloot de werkweg niet open te stellen als omleidingsroute maar het verkeer om te laten rijden via de Zeelandbrug. Rond 13.25 uur reed een deel van het verkeer weer maar waren er wel nog opstoppingen vanwege werkzaamheden aan de railing van de kering.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dave (19-4-2016 om 18:35)
Beste Jaap, RWS heeft dit wel overwogen, ook met het ongeluk van de vorige keer, idd door de wegversmalling tot 2,3M is dit niet te doen. Ook vinden ik en mijn collega's het niet zo'n strak idee om verkeer langs onze werkzaamheden te krijgen.
jaap (19-4-2016 om 16:30)
de werkweg kan NIET worden opengesteld, doordat deze agv werkzaamheden versmald is tot 2m
Cookie-instellingen beheren