Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
50 files van totaal 223 km

Man rijdt door na botsing Vlissingen

Toegevoegd: 20-04-2016, 10.02 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft gisteren inn Vlissingen een 20-jarige man uit Arnemuiden aangehouden nadat hij was doorgereden na een botsing.


Een getuige meldde rond 15.30 uur bij de politie dat hij had gezien dat de bestuurder van een personenauto op de Eerste Binnenhavenweg in Vlissingen met hoge snelheid tegen een andere auto was aangereden. De veroorzaker was hierna doorgereden zonder zijn identiteit kenbaar te maken.

De getuige gaf de kentekens op van beide auto’s die betrokken waren bij de aanrijding, dus de politie was er al snel achter wie de tenaamgestelde van de betreffende auto was. Deze bleek echter niet te hebben gereden.

"De agenten werden doorverwezen naar de jongeman die wel in de auto had gereden. Dit bleek een 20-jarige Arnemuidenaar te zijn. Hij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar heeft hij een verklaring afgelegd", aldus de politie.

Rond 18.30 uur is de doorrijder weer in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
annie (20-4-2016 om 19:20)
Bumber: een pak slaag? ben je er zo 1, dat is ook echt aso, eeen echt tokkie gedrag noem ik dat, goedkoop onzekere gedrag, ik denk dat deze man financieel er op voordraaid en zeker weten dat ie een boete krijgt, wat een domper voor de degene die doorrijd na een aanrijding...
Eigenaar auto (20-4-2016 om 18:43)
Bestuurder reed uit een parkeervak achteruit tegen een andere geparkeerde auto en heeft dit niet doorgehad! Is niet met hoge snelheid gebeurd
MV (20-4-2016 om 16:11)
Een proces-verbaal is nog geen straf, de straf is namelijk nog niet bekend. Dus dat de straf veel te laag is, lijkt me nogal een rare opmerking?
Ellen (20-4-2016 om 15:07)
Veel te lage straf. Zoals bij velen. De politie en justitie moeten die straffen veeeeeeeeeeeeel hoger doen. Ze leren er toch niet van.
Bumper; (20-4-2016 om 11:11)
Beter was geweest een pak slaag geven, in plaats van een proces verbaaltje. Wat een aso gedrag, rijbewijs even afnemen was ook een optie geweest. bumper;
P (20-4-2016 om 10:53)
Laat een ander maar opdraaien en betalen voor je eigen onkunsten en tekortkomingen.
Cookie-instellingen beheren