Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelburger mishandelt NS-medewerker

Toegevoegd: 21-04-2016, 14.48 uur
Door: Roland de Jong

ZUTPHEN - Een Middelburgse man heeft in de nacht van woensdag op donderdag in het Gelderse Zutphen een medewerker van de Nederlandse Spoorwegen (NS) mishandeld. Dat meldt de regionale krant De Stentor.


Volgens de krant kreeg NS-personeel het rond middernacht aan de stok met een 57-jarige Middelburgse man die geen vervoers- en identiteitsbewijs bij zich had.

De Middelburger ging door het lint en sloeg een personeelslid van de NS in het gezicht. De politie kwam er aan te pas en die wist de man aan te houden. De NS-medewerker heeft aangifte gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W!W (22-4-2016 om 09:06)
wim, als het goed is, krijgt hij ook een trein- en stationsverbod.
wim (22-4-2016 om 07:08)
man zoek de schuld bij je eigen omdat je niet kan tonen waar op gevraagd in de trein en geen enkel vervoeren of een identiteitsbewijs bij je had en daarom een personeel medewerker in zijn gezicht sloeg zo iemand niet meer per trein vervoer gebruik kan maken
W!W (22-4-2016 om 01:00)
Albert, je verhaal klopt van geen kanten. Elke Hc en S&V medewerker (gewoon elke NS-werknemer) krijgt, na het eerste jaar, bij gebleken geschiktheid, een vast dienstverband met een behoorlijk salaris met diverse vergoedingen voor extra diensten, onregelmatige werktijden etc. Overigens, er worden nog regelmatig mensen aangenomen die boven de dertig zijn. Ik ben 25 jaar geleden aangenomen toen ik 39 was... Doe eens wat onderzoek voor je zomaar iets beweert. Je hebt werkelijk geen idee waar je het over hebt.
André (21-4-2016 om 18:07)
Opsluiten deze malloot voor 5 jaar, dat zal hem leren en Albert dat je 120 kilo weegt en stoer wil zijn daar hebben we niks aan bij de ns.
Albert (21-4-2016 om 15:44)
Ja snap dat wel, ik ben 120 kilo en doe kickboxen en fitness en heb diverse beveiligingspapieren en ben werkloos en als ik solliciteer bij NS word ik afgewezen omdat ik te duur ben en te oud blijkbaar ( 44 jaar ) ... Ze willen ook geen echt personeel die wat gezag uitstralen en niet bang zijn voor reizigers...Ze willen alleen maar goedkope parttime huismoeders en wajongers ofzo snap er niks van.. Of ze vinden elk salaris boven de 1000 euro teveel dat zal het wel zijn, en de politie mag het elke x weer opknappen die wel iets beters te doen hebben !!!
Cookie-instellingen beheren