Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Politie vindt gewonde op straat, 1 arrestatie

Toegevoegd: 24-04-2016, 17.36 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Zondagmorgen vroeg is in Vlissingen een man aangehouden nadat een agent rond 4.00 uur op de Nieuwendijk een gewonde man had zien liggen.


Uit onderzoek bleek dat het slachtoffer op de grond was geduwd en in het gezicht was getrapt. De vermoedelijke dader liep net de Sarazijnstraat in. Enkele agenten gingen gelijk achter hem aan en wisten de verdachte te arresteren.

Het slachtoffer, een 29-jarige inwoner van Vlissingen, weigerde aangifte te doen en wilde in eerste instantie zelfs geen behandeling door ambulancepersoneel. Dit terwijl hij volgens de politie toch flink gewond was geraakt in zijn gezicht. "De man kon ook amper lopen door pijn in zijn knie. Het ambulancepersoneel heeft de verwondingen toch behandeld en hem verder geadviseerd naar de huisartsenpost te gaan", aldus de politie.

De verdachte, een 25-jarige Vlissinger, is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd gebracht en ingesloten. Hij is zondagmorgen verhoord en kreeg zondagmiddag te horen dat hij langer vast blijft zitten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (25-4-2016 om 07:12)
Wat stel een mens nog voor in de tijd waar in we leven zoals je hier leest dat de dader gelukkig direct gevonden is wat ben je een schoft om van zon man weg te lopen en aan zijn lot over te laten je hebt mensen maar ook onmensen.
Bumper: (24-4-2016 om 20:06)
Nederland moet snel een wet aannemen waarin de politie meer vrijheid van handelen krijgt zodat ze dit soort ASO,s eens flink mogen afrossen. Vroeger had je hier geen last van omdat je wist wat je te wachten stond als oom agent een praatje met je kwam maken. Al die soft advocaatjes, rechtertjes, agentjes, opzouten er mee daar heeft het land niets aan, zijn gewoon opvreters die niets presteren in hun loopbaan, maar wel mee vreten uit de ruif. Bumper;
Rick Roll (24-4-2016 om 19:40)
Je weet niet wat er gebeurd is; Misschien begon de andere gast wel met vechten en heeft de ander hem uitgeschakeld en voor de rest met rust gelaten - geen beroving oid. Verkeerde conclusies worden al snel genomen!
laf (24-4-2016 om 17:48)
zulke gasren zijn zo laf iemand zun hoofd als bal gebruiken dan ben je het leven niet waard zielige niet na denkende gast ….
Cookie-instellingen beheren