Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Man veroordeeld voor overval bezorger

Toegevoegd: 25-04-2016, 19.32 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 21-jarige C. I. uit Veere is maandag in Middelburg voor een overval op een bezorger veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar waarvan één jaar voorwaardelijk. Het vonnis was conform de eis.


De bezorger van bakkerijproducten was in de ochtend van 5 juni op het Oranjeplein in Veere bezig met lossen toen hij plotseling met een vuurwapen werd bedreigd en gedwongen was om een kistje met wisselgeld, dat hij kort daarvoor de bakkerij had binnengebracht, op te halen en af te geven.

I. vertrok en stal en passant de portemonnee van de bezorger uit diens auto. I. werd ook schuldig bevonden aan het bezit van drie kilo illegaal vuurwerk. De verdachte kwam na de overval in beeld via informatie van de pleegvader en de zus van I.

Zie ook:
OM wil overvaller de cel in (11-04-2016)
Verdachte van overval Veere opgepakt (09-12-2015)
Man met vuurwapen overvalt chauffeur in Veere (05-06-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren