Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Overvaller weet niet waarom hij het deed

Toegevoegd: 25-04-2016, 19.41 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Wat de 37-jarige Terneuzenaar D. P. op 2 november vorig jaar bezielde? Hij wist het niet. Hij was goed in de war, stapte het Texaco-tankstation aan de Guido Gezellelaan in zijn woonplaats binnen, eiste geld en ging 130 euro rijker plus een pakje sigaretten de deur weer uit.


P. zij nog 'sorry' en dat was het. Volgens de medewerker van het tankstation had hij ook nog een Rambo-mes laten zien. Aansluitend toog P., naar een café, dronk wat en ging naar huis. Daar besloot zijn vriendin de politie te bellen en binnen de kortste keren stond die voor de deur.

Overigens was P. ook al op camerabeelden herkend. Maandag moest P. zich daarvoor bij de rechtbank in Middelburg verantwoorden en hoorde hij een celstraf van twee jaar waarvan de helft voorwaardelijk tegen zich eisen.

Uitspraak over twee weken.

Zie ook:
Overval op tankstation Terneuzen   (02-11-2016)
Arrestatie verdachte overval Terneuzen (02-11-2016)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (26-4-2016 om 07:40)
Zo gemakkelijk zal je hier over niet vanaf komen als 37 jarige man steel en niet meer weet hij gedaan heeft wel weet hij dat hij een afzakkertje in café ging halen, wat goed van zijn vriendin om dit te melden.
Cookie-instellingen beheren