Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Trio vast na inladen kweekmateriaal

Toegevoegd: 26-04-2016, 15.33 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft vannacht drie mensen aangehouden die in Vlissingen bezig waren om kweekmateriaal in te laden in een busje. In een woning werden de vermoedelijke resten van een hennepkwekerij gevonden.


Een oplettende buurtbewoner zag de verdachten rond 00.35 uur met goed gevulde vuilniszakken in de Verkuijl Quakkelaarstraat rondscharrelen. De politie werd gebeld en agenten gingen vervolgens omzichtig naar de opgegeven woning.

Ze betrappen de verdachten vervolgens terwijl deze koolstoffilters aan het inladen waren. De drie verdachten, twee Vlissingers van 21 en 25 jaar oud en een 26-jarige man uit Prinsenbeek, werden aangehouden. De drie zijn voor verhoor en nader onderzoek overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.

In het busje werden ook nog potgrond, lampen en plantenresten gevonden. Bij het doorzoeken van de woning ontdekte de politie in de woon- en slaapkamer grote lege kweektenten. "Alleen hennepresten wijzen erop dat deze ruimtes vermoedelijk voor de kweek van wiet gebruikt zijn", zo meldt de politie. Inmiddels zijn de kweekmaterialen ter vernietiging aangeboden.

De drie verdachten zitten nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren