Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer A58 is man uit Goes

Toegevoegd: 26-04-2016, 16.29 uur
Het slachtoffer is een 48-jarige man uit Goes.
Het slachtoffer is een 48-jarige man uit Goes.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Manfred Berrevoets

ARNEMUIDEN - De man die vanmorgen om het leven is gekomen bij een ongeval op de A58 ter hoogte van Arnemuiden is een 48-jarige inwoner uit Goes. Dit heeft de politie bekend gemaakt. Bij het ongeluk is ook een wegwerker gewond geraakt.


Het slachtoffer reed omstreeks 10.10 uur met zijn voertuig over de A58 als hij ter hoogte van Arnemuiden de macht over het stuur kwijtraakt. Hij komt vervolgens tot stilstand tegen een stilstaande wegwerkerauto met oranje zwaailichten.

Op dat moment staat een 29-jarige wegwerker op de laadbak om tijdelijke borden weg te halen. Deze wordt door de klap in de berm achter de vangrail gelanceerd. Het slachtoffers is met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis in Goes.

Door het ongeluk is de weg tijdelijk afgezet voor hulpverlening en onderzoek door verkeersongevallenanalisten van de politie. Rond 11.00 uur kon het verkeer weer langzaam de ongevalslocatie passeren.

Zie ook:
Dode en zwaargewonde bij ongeluk A58  


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (29-4-2016 om 10:14)
Sterkte voor de nabestaanden! en peter Beterschap!
joke lock (26-4-2016 om 21:13)
heel veel sterkte voor de nabestaande en voor de wegwerker
Automobilist (26-4-2016 om 20:57)
Triest ongeval. Ik wens de wegwerker beterschap. Het is en blijft een gevaarlijk beroep. Dat is ook nu weer eens bewezen.
voorkom roddels (26-4-2016 om 18:26)
wij wensen de nabestaande heel veel sterkte met de verdriet
Cookie-instellingen beheren