Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Man rijdt voor 10e keer zonder rijbewijs

Toegevoegd: 27-04-2016, 12.39 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft dinsdag in Middelburg een man aangehouden die voor de tiende keer werd betrapt op het rijden zonder rijbewijs.


Surveillerende agenten zagen de man, een 28-jarige Middelburger, rond 16.30 uur rijden op de Sir Winston Churchilllaan. De agenten kenden de man, want het was inmiddels al de tiende keer in twee jaar tijd dat hij betrapt werd op het rijden zonder rijbewijs.

De man ging er volgens de politie vol gas vandoor toen hij de agenten zag, maar die zetten de achtervolging in en konden hem even later toch aanhouden. De man is overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar zit hij nu nog vast, want hij is in verzekering gesteld.

De agenten ontdekten namelijk ook allerlei zaken aan de motor die niet klopten. "Mogelijk is deze van diefstal afkomstig, maar dat wordt nog onderzocht", aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
rob (28-4-2016 om 23:46)
Bij de rechtbank in Middelburg is iedereen onschuldig kinderporno zakkenrollers zonder rijbewijs rijden alles mag.
annie (28-4-2016 om 07:24)
hoe kan dat nou, voor de 10e keer betrapt zonder rijbewijs....
Toon (27-4-2016 om 22:53)
Ben het eens met de reacties, maar ik vrees dat Miranda de juiste persoon bedoeld. Ze heeft net als ik dezelfde persoon voor ogen. Overduidelijk dat hier een duidelijke halt moet komen. Maar ja, kom je weer terecht bij die wereldvreemde rechterlijke macht. Dus zal er weer weinig of niets gebeuren. In en in triest. En dus maar wachten op een ongeval, waarbij onschuldigen het slachtoffer zullen zijn. De rechterlijke macht zal daar niet van wakker liggen=zitten allang weer in Utopia. Ben oud-politieman en die aanpak was/is de grote frustratie van het werk.
Middelburger (27-4-2016 om 18:06)
Ik kan de verontwaardiging van sommige lezers wel begrijpen maar als antwoord op de vraag hoe dit voorkomen moet worden kan ik alleen maar de ultieme straf verzinnen n.l. levenslang. Maar iedereen met enig verstand weet dat dit niet kan. En daarom kan het dat deze aso keer op keer in de fout gaat.
Miep (27-4-2016 om 14:04)
preventief opsluiten! Reden: gevaar voor zichzelf en de maatschappij!
Bumper; (27-4-2016 om 13:19)
Enkelbandje, melden, sociale controle,foto in de krant en op tv plaatsen, tijdje opbergen, flinke geld boetes, vervoer middel in beslag nemen. En wij maar belasting betalen aan de overheid die NIETS doet, in ieder geval niets dat na 10 keer nog niet afdoende blijkt te zijn. Er moeten eerst doden vallen, als dit een van mij overkomt stel ik de Nederlandse staat verantwoordelijk, want die schiet te kort in deze. bumper;
Cookie-instellingen beheren