Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 15 km

Twee jongens aangehouden na opstootje

Toegevoegd: 28-04-2016, 12.03 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - In de nacht van woensdag op donderdag rond 01.00 uur zagen agenten dat op de Markt in Middelburg, ter hoogte van de Gravenstraat, een opstootje gaande was.


Agenten gingen er naartoe en de groep jongeren ging uit elkaar. Een van de jongeren liep rond met een bloedneus, maar verklaarde aan de agenten dat hij geen aangifte wilde doen. Even later werden twee betrokkenen bij het opstootje in de Zusterstraat in Middelburg aangesproken door agenten. Aan hen werd gevraagd of zij een identiteitsbewijs konden tonen.

Zij wilden niet meewerken en verzetten zich hevig toen de agenten hen voor het weigeren te tonen van het ID-bewijs wilden aanhouden. Om nog meer geweld af te wenden is door een van de agenten pepperspray gebruikt. Hierna werden de verdachten in de politieauto gezet en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar zitten zij nu nog vast.

Beide jongens worden vandaag gehoord over de zaak. Omdat ze allebei nog minderjarig zijn worden hun ouders van de feiten in kennis gesteld door de politie. Beide jongens zijn 17 jaar oud en afkomstig uit Middelburg en Serooskerke (w).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (28-4-2016 om 17:23)
Gaat weer lekker
Cookie-instellingen beheren