Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Verwarde man vlucht voor politie

Toegevoegd: 01-05-2016, 13.27 uur
De politie bij het voorval in Goes.
De politie bij het voorval in Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Een verwarde man is zaterdagavond voor de politie weggevlucht en is het water gesprongen.


Agenten wilde de man rond 23.15 uur controleren en vroegen naar zijn rijbewijs. Vervolgens rende de man weg en verdween in het water aan de Westerstraat. Gelijk werd de brandweer met duikers opgeroepen en een ambulance. Deze zijn niet meer ingezet omdat de man zelf uit het water is gekomen.

Hierna is hij weggerend richting Goes-Noord. De politie heeft met diverse voertuigen de omgeving afgezocht en de man gevonden. Hij bleek verward te zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
More (2-5-2016 om 18:57)
Huisverhuurders/wijkbeheerders moet je niet informeren over deze zaken. Ik heb ook vaak last van overlast tot diep in de nacht weliswaar niet door verwarde mensen, maar door asociale lui. Zelfs na aanspreken en de zoveelste confrontatie doet de huisverhuurder helemaal niets. Als ze hun geld maar krijgen... Bizar! In een uiterst geval zou je de politie kunnen bellen.
Ja-Ja (2-5-2016 om 07:52)
Er komen steeds meer verwarde/gekke personen in de problemen. Oorzaak? Drank.Drugs,Geestelijk enz. Nu in Goes,gisteren in Amsterdam en vermoedelijk op nog veel meer plaatsen wat niet gemeld is/word. Ook ik heb naast mij een persoon wonen die op de raarste momenten loopt te schreeuwen en te vloeken.Met deuren slaan.Harde muziek,Zijn huis is ook een zwijnenstal. Alle omwonende hebben er last van.Met veel mensen maakt hij ruzie en hij heeft een grote "Bek". Er komen hulpverleners en dan kan hij zich wel gedragen en normaal? praten. Huisverhuurder en politie zeg ,"Ga met hem praten". dan zijn zij er weer vanaf.
Cookie-instellingen beheren