Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man vast na inbraak bij milieustraat Goes

Toegevoegd: 03-05-2016, 10.33 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een hondengeleider van de politie heeft vannacht een 34-jarige uit Hansweert opgepakt aan bij Geldeloozepad in Goes. Hij wordt er van verdacht te hebben ingebroken bij de milieustraat.


De diender zag de man langs het hekwerk van het terrein lopen. Gezien het nachtelijk tijdstip besloot hij de man te controleren. In zijn rugzak had de man een slijptol zitten en mogelijk gestolen goederen. Daarop werd hij aangehouden en overgedragen aan inmiddels gearriveerde collega’s.

Vervolgens heeft de agent met zijn diensthond een zoekslag rond het terrein gemaakt. Daarbij troffen ze een beschadigd hekwerk aan. De man is meegenomen naar het bureau en ingesloten voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (3-5-2016 om 12:13)
Het bekomt hem als de hond de knuppel na het stelen van de worst.
Cookie-instellingen beheren