Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterrijder (16) zonder rijbewijs

Toegevoegd: 03-05-2016, 11.38 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - De politie heeft maandag in de Poortugaalstraat in Oost-Souburg een 16-jarige jongen uit die plaats aangehouden omdat hij rondreed zonder rijbewijs.


Surveillerende agenten zagen de jongen rond 15.50 uur rijden. Bij het zien van de politie ging hij er met hoge snelheid vandoor. De agenten besloten hem te volgen maar verloren hem uit het oog toen hij met het nodige risico de brandgangen in verdween.

Toen de jongen één van de brandgangen uitkwam, wist één van de agenten de verdachte van zijn scooter af te plukken. Tijdens de aanhouding die volgde verzette de knul zich. Na onderzoek bleek dat hij zonder rijbewijs rond reed.

De scooter is in beslag genomen en de verdachte is ingesloten in afwachting van het onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (3-5-2016 om 18:18)
als die normaal had gerede, had die nou nog vrolijk rond kunnen rijden, maar dankzij zijn opvallend gedrag, maakt het hem juist verdacht en reden hem aan te houden.
wim (3-5-2016 om 12:34)
gooi die scooter maar in de schrootpers dan leren ze het wel
jan (3-5-2016 om 12:23)
En hoe nu verder met dit knulletje ? Hoe leert hij van iets en wat ?
Cookie-instellingen beheren