Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 67 km

Mannen willen inbreken in winkels Vlissingen

Toegevoegd: 04-05-2016, 09.30 uur - Update: 04-05-2016, 11.04 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft vannacht in Vlissingen twee mannen aangehouden nadat bij twee bedrijven was geprobeerd om in te breken.


De twee verdachten, 19 en 20 jaar oud en beiden afkomstig uit Den Haag, werden rond 02.10 uur opgepakt nadat een oplettende buurtbewoner vreemde geluiden had gehoord. Dat gebeurde nadat was geprobeerd de deuren aan de achterzijde van twee winkels van winkelcentrum Papegaaienburg open te breken.

Na een korte achtervolging kon de politie de twee verdachten aanhouden. "In de omgeving troffen we een rugzak met inbrekerswerktuigen aan. Deze rugzak is in beslag genomen en zal worden onderzocht door de technische recherche. Zij zal ook de braakschade aan de deuren onderzoeken", aldus de politie.

De verdachten zijn overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren