Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 28 km

Man met inbrekerswerktuigen aangehouden

Toegevoegd: 04-05-2016, 10.35 uur - Update: 04-05-2016, 16.30 uur
De aangetroffen goederen.
De aangetroffen goederen.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Terneuzen heeft de politie vannacht kort na een inbraakmelding bij een pand aan de Oudelandseweg een man betrapt die inbrekerswerktuigen bij zich had. Hij is aangehouden.


De verdachte, een 43-jarige man uit het Zuid-Hollandse Poortugaal, verplaatste zich op een fiets en werd rond 04.45 uur gezien op de Ambachtsstraat. Na verhoor mocht de man met een boete op zak weer naar huis.

Toen de politie hem controleerde vond zij niet alleen een weekendtas met inbrekersspullen, ook werden allerlei goederen gevonden die vermoedelijk niet van de man zijn. De politie heeft een foto van de spullen verspreid. De eigenaar wordt gevraagd te bellen met 0900-8844 of zich te melden op het politiebureau in Terneuzen. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alwin (4-5-2016 om 21:05)
Blij om te lezen dat m,n melding effect heeft gehad. Moet je ook niet proberen in te breken bij iemand die 2 waakhonden heeft lopen :-) Petje af voor de politie in no time stonden ze er!
Cookie-instellingen beheren