Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Tien kilometer file na botsing A58

Toegevoegd: 05-05-2016, 11.08 uur
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Verkeer dat donderdagochtend op de A58 richting Vlissingen reed heeft veel last gehad van een aanrijding met letsel.


Het ongeluk gebeurde rond 10.00 uur vlak voor de afslag Kruiningen/Yerseke. Er zouden meerdere auto's bij betrokken zijn geweest maar om hoeveel voertuigen het precies ging is nog niet bekend. Twee ambulanceteams hebben zich over de betrokkenen ontfermd. Details over het aantal gewonden en hun letsel is eveneens nog niet duidelijk.

De betrokken voertuigen werden naar een carpoolplaats geleid om zo de weg sneller vrij te krijgen. Rijkswaterstaat moest de weg desondanks enige tijd afzetten en hierdoor ontstond een file van zo'n 10 kilometer.

Rond 10.45 uur kon de weg weer worden vrijgegeven. Volgens de Verkeersinformatiedienst (VID) was de vertraging toen reeds opgelopen tot zo'n 25 minuten


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (6-5-2016 om 08:55)
Die analyse kan ik je wel besparen. Het ligt gewoon aan de bestuurders , niet meer en niet minder. Als je de juiste afstand houd en snelheid , dan ben je al zeker over de helft van het probleem. Als je dan ook nog eens je aandacht bij het rijden zelf houd. Dan blijven er alleen defecten aan voertuigen over.
Koos P. (5-5-2016 om 16:16)
Het is hier vaak prijs. Vorige week, gisteren en vandaag alweer!!? En zo moeilijk is de weg daar toch ook niet, gewoon rechtdoor...
jan (5-5-2016 om 15:36)
Rijkswaterstaat vraagt er om met die snelheidsbeperking op de matrixborden . Iedereen die de borden ziet gaat op zijn rem staan en dan krijg je aanrijdingen.
waardenaar, (5-5-2016 om 11:34)
Alweer?? het is al meerdere keren raak daar dit jaar. Misschien rijkswaterstaat is een weg analyse doen?
Cookie-instellingen beheren