Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder ten val na illegaal keren

Toegevoegd: 06-05-2016, 13.53 uur
Door: Roland de Jong

HULST - Op de Rondweg Hulst (N290) bij Hulst is donderdag een motorrijder ten val gekomen die hard moest remmen omdat iemand aan het keren was waar dat niet is toegestaan.


De motorrijder reed rond 15.50 uur vanuit de richting van Terhole naar Hulst toen plotseling een auto op de 80-weg keerde. De motorrijder ging flink op de rem en daardoor ging hij onderuit.

Er werd een ambulanceteam opgeroepen maar na onderzoek bleek dat hij niet gewond was geraakt. Er was wel materiële schade.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wilhelm (7-5-2016 om 11:17)
Een ding wat echt helpt invordering rijbewijs, voor onbepaalde tijd.
vdjas (7-5-2016 om 00:54)
Alleen nog even kijken of de motor niet per ongeluk harder dan 80 reed.
pinkeltje (6-5-2016 om 20:42)
Welke richting rede ze op ?beide de zelfde ??Keren mag daar niet ... maar is er nie geleerd om afstand te houden je kunt toch vooruit kijken maar ja het was weer een moter die waarschijnlijk 2 meter op de bumper
Weltschmerz (6-5-2016 om 17:37)
@loes Op dit soort wegen (N-weg) mag je helemaal niet keren. Ook niet als je niemand hindert.
Bumper; (6-5-2016 om 17:02)
en wat denk je van per ongeluk tegen hem aan rijden, gewoon een beetje schade veroorzaken, gelijk 112 bellen wegens vermoedelijk agressief gedrag, veroorzaker staat zo wie zo met zijn actie zwak in zijn schoenen. en krijgt dus garantie een bonnetje enz enz Bumper;
loes (6-5-2016 om 14:22)
zulke jokers heb je vaker op de weg, hup even plotseling gaan keren, want die weggebruiker die aan komt naderen die remt wel even...keren doe je op zo dusdanig manier dat je niemand ermee hindert. en anders heb je mooie rotondes stuk verderop of je pakt een afrit en zo kun je veilig weer terug op de baan die je wil.nee bij vele moet hetn nu! of het kan of niet.en bedankt.
Cookie-instellingen beheren