Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
78 files van totaal 282 km

Walchers meisje (15) al dag vermist

Toegevoegd: 07-05-2016, 22.25 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op Walcheren wordt al een dag lang gezocht naar een meisje van 15 jaar oud. Dat meldt de politie via Burgernet.


Even na 22.00 uur zaterdagavond is het signalement van het meisje verspreid. Het meisje is blank, 156 cm lang en heeft lang blond haar. Ten tijde van haar verdwijning droeg het meisje een spijkerjasje, een zwarte broek en zwarte Nike-schoenen. Ze rijdt op een felgele opoefiets.

De politie heeft nog geen foto van het meisje gepubliceerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad (8-5-2016 om 22:39)
'De groot' heeft gesproken en zo blijven we met ons allen van de nodige informatie verstoken. Lekker privé houden en dan maar bidden en hopen dat het goed afloopt. Het is waar; het is een keuze...
De groot (8-5-2016 om 17:06)
Mensen, zijn jullie werkelijk zo naïef?! Ik wordt zo moe van die dagelijkse berichten van mensen die denken dat ze het zoveel beter dan de politie weten! Wanneer de familie en politie een vermoeden hebben dat dit meisje werkelijk gevaar loopt hadden ze uiteraard direct een foto aan jullie Sherlock Holmes getoond. Maar zij zullen daar hun reden voor hebben dit (nog) niet te doen! Denk aan de consequenties die dat heeft! Half Nederland herkend jou de komende jaren als wegloper ec. Komt de (misschien al zware) opgroei niet ten goede! De uiterlijke kenmerken in combi met de opvallende kleur fiets is voldoende. Gegroet
@DOM burgse (8-5-2016 om 14:00)
Wat aan de tekst Middelburg snapt u niet ? Staat aan het begin van het verhaal en Burger net meld dan ook omgeving Vliss/Mburg https://www.burgernet.nl/burgernet/158350 Walcheren omdat men neit weet waar het meisje nu inmiddels is. Beter posten ze die foto dan kunnen we echt uitkijken hoe sneller hoe beter !
100%zeeuws (8-5-2016 om 13:26)
en een update met foto? kom op de ouders of vriendinnen hebben er vast wel eentje in hun telefoon staan. en idd waar op walcheren ???? met deze info kan je als oplettende burger echt niks hoor met de beste bedoeling kan het nog die naald in de hooiberg zijn
Ad (8-5-2016 om 00:20)
Ik adviseer om enkel nog van dit soort berichten te plaatsen wanneer er ook een foto bij van de persoon die zoek is, dan kunnen we echt gaan helpen. Waarom gebeurt dit alsmaar niet? Heeft de politie hier een professioneel antwoord op?
Domburgse (8-5-2016 om 00:14)
Al een dag lang vermist,vanavond om 22.00 uur gemeld?Ok,waar op walcheren?Walcheren is toch niet echt klein.Hoop dat de jonge dame snel wordt gevonden of tot het besef komt dat thuis toch bet er is.
Cookie-instellingen beheren