Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
126 files van totaal 469 km

Brand in schuur bij woning Goes

Toegevoegd: 07-05-2016, 23.20 uur
De brandweer had het vuur snel onder controle. De brandweer had het vuur snel onder controle. De brandweer had het vuur snel onder controle.
De brandweer had het vuur snel onder controle.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - In de tuin van een woning aan de Oesterbank in Goes heeft zaterdagavond brand gewoed in een schuur.


De brand werd rond 22.30 uur ontdekt. De brandweer werd in eerste instantie zonder spoed ter plekke gestuurd maar er werd al snel opgeschaald naar middelbrand. Twee blusvoertuigen en een ladderwagen werden zodoende met spoed naar het brandadres gedirigeerd.

Al snel werd duidelijk dat alle bewoners in veiligheid waren en dat de brand qua omvang meeviel. De ambulancedienst heeft nog wel de bewoners gecontroleerd omdat zij mogelijk rook hadden ingeademd. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Rond 22.45 uur was de brand geblust en kon de brandweer het sein 'brand meester' geven. De inzet van de tweede blusploeg en de ladderwagen bleek niet nodig. Rond 23.15 uur kon de brandweer inrukken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (8-5-2016 om 13:42)
Dit is het gevolg van het feit dat de brandweer maar met 2 man naar een brand moet en dan constateert dat 2 man niet genoeg is en er snel opgeschaald moet worden. Als er iemand in de schuur of in de toekomst misschien huis aanwezig is mogen ze die niet redden en moeten op versterking wachten. De 2 moeten dan gaan blussen en de volgende ploeg gaat naar binnen. De brandweer doet zijn best en kan het beleid niet veranderen maar er gaan doden vallen in de toekomst
Cookie-instellingen beheren