Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 41 km

Vernielingen bij zorgcomplex Zierikzee

Toegevoegd: 08-05-2016, 16.25 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Bij een zorgcomplex in Zierikzee zijn dit weekeinde verschillende vernielingen gepleegd. Dat meldt de wijkagent van Schouwen-Duiveland op Twitter.


De vernielingen werden gepleegd bij Borendamme. Volgens wijkagent De Vries werden in totaal zes paaltjes met buitenverlichting vernield. De paaltjes stonden langs het voetpad bij het complex.

De politie roept mensen die iets gezien of gehoord hebben op om te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (8-5-2016 om 19:24)
Boze uitzendkracht die aan het einde van haar zware periode bedankt is voor haar diensten? Of een vaste medewerkster die op haar laatste dag na bezuinigingen gefrustreerd was.... Het kan zomaar allemaal. Ironische van dit is dat die paaltjes vernielen strafbaar is, en het afpakken van de nodige zorg en de bezuinigingen gewoon de zogenaamde normaalste zaak van de wereld is. Oh sorry ik draaf door, dacht dat mijn mening ertoe doet... Gekke ikke.
Cookie-instellingen beheren