Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
41 files van totaal 176 km

Politie zoekt slachtoffer beroving

Toegevoegd: 12-05-2016, 21.36 uur - Update: 13-05-2016, 17.18 uur
Door: Manfred Berrevoets

OOST-SOUBURG - De politie doet onderzoek naar een straatroof die donderdag rond 19.30 uur plaatsvond op het Koopmansvoetpad in Oost-Souburg. Een vrouw zou daar door een jongeman van haar tas beroofd zijn. Van dader en slachtoffer ontbreken echter ieder spoor.


Volgens omstanders zou de vrouw door een jongen op de fiets beroofd zijn. Een scooterrijder greep in en reed de dader van zijn fiets. Daarop ging hij er te voet van door. De fiets van de dader bleef daarbij achter. Nadat de vrouw haar tas terug had vervolgde zij haar weg. Ze heeft daarna geen contact meer gezocht met de politie gezocht.

De recherche doet onderzoek naar de zaak. En wil graag spreken met het slachtoffer en getuigen, in het bijzonder de scooterrijder. Uiteraard is de politie ook op zoek naar de dader. Van hem is het volgende signalement bekend: jongen van rond de 17 jaar, licht getint, heeft kort zwart steil haar, slank postuur en hij droeg een lichtblauw shirt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (14-5-2016 om 08:04)
Allereerst, complimenten voor de scooterrijder, eindelijk eens iemand die niet "bang" is voor die snotneuzen..... Ik hoop ook echt dat de vrouw inmiddels van de schrik is bekomen en zich alsnog meld. Dit type straatschoffies moet gewoon keihard worden aangepakt. Enne, @Nina, als je de moeite had genomen om "dit rare verhaal" eerst eens te lezen voordat je reageert, dan snap je misschien wel wat er is gebeurd. Wat "raar" is, is jouw reactie..... ;-)
André (13-5-2016 om 18:27)
Waarschijnlijk reageert die vrouw niet omdat ze ook wel weet dat aangifte totaal geen zin heeft. De dader loopt binnen het uur weer vrij rond, wat dat betreft is het maar een klote land hier.
Nina (13-5-2016 om 08:08)
Dit vind ik zon raar verhaal ze zoeken het slachtoffer? Hebben ze die dan nog niet gesproken en hoe kan er dan een slachtoffer zijn?
Cookie-instellingen beheren