Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
60 files van totaal 222 km

Vier gewonden bij ongeluk N57

Toegevoegd: 15-05-2016, 14.17 uur
Door: Manfred Berrevoets

ELLEMEET - Bij een ongeval tussen twee personenauto's op de N57 ter hoogte van Ellemeet zijn zondagdagmiddag rond 12.50 uur vier personen gewond geraakt.


Voor het ongeval op de kruising van de Dammenweg met de Stoofweg werden diverse brandweervoertuigen, vier ambulances en een traumahelikopter ingezet. Bij de aanrijding raakten twee personen bekneld. Deze zijn door de brandweer bevrijd.

Vier gewonden zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De rijbaan is in beide richtingen afgesloten geweest. De politie heeft kort onderzoek gedaan en de weg kon rond 14.15 uur weer worden vrijgegeven. Beide voertuigen zijn weggesleept.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
boer (16-5-2016 om 10:55)
hierover verbaas ik mij al jaren. de oplossing is heel simpel en veel goedkoper, ze moeten van de n 57 een doorgaande bocht maken en van de stoofweg een afslag , is de snelheid er ook uit en verkeer van en naar renesse gaat nu van n57 over de nieuwe recreatie verdeelweg.
misantroop (15-5-2016 om 18:00)
@Panadero Daar sluit ik me helemaal bij aan.
Panadero (15-5-2016 om 14:27)
Er had daar allang een rotonde moeten liggen of verkeerslichten. Het verkeersaanbod is veel te groot voor de huidige T splitsing. Waarschijnlijk moet er eerst iemand in de familie kring van de betrokken overheden iets overkomen, voordat ze daar eens maatregelen gaan nemen
Cookie-instellingen beheren