Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 41 km

Leerling opgewacht, politie grijpt in

Toegevoegd: 17-05-2016, 19.17 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie is vanmiddag naar een middelbare school in Vlissingen gegaan omdat een groepje jongeren daar bij de uitgang van de school een leerling op zou wachten.


Toen de politie arriveerde sloegen verschillende jongeren al meteen op de vlucht. Een groepje bleef staan en de politie stelde een nader onderzoek in. "Hieruit werd duidelijk dat één van hen vanochtend de school zonder toestemming was binnengedrongen. Deze minderjarige verdachte kon zich niet legitimeren en is vervolgens door ons aangehouden", aldus de politie.

Een werknemer van de school deed aangifte en de familie van de jongen werd in kennis gesteld. "Nadat het verhoor klaar was en wij overleg hadden gehad met het Openbaar Ministerie is de verdachte in vrijheid gesteld. Hij mocht hij in het bijzijn van zijn vader het bureau verlaten. De verdachte is doorverwezen naar HALT", zo vertelt de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lukas (20-5-2016 om 17:57)
Bureau Halt? Haha, die mensen trekken veel te snel conclusies en die jongen komt er waarschijnlijk af met een klein taakstrafje; Keihard aanpakken!
P (18-5-2016 om 10:28)
Ben vroeger zo vaak opgewacht, school deed daar niks aan en haalde z'n schouders op. Tegenwoordig is het ook wel een beetje een media pamper generatie. Over tien jaar luiden de nieuwskoppen "leraar staat op teen van leerling"
Sjaak (18-5-2016 om 07:35)
Wat een laffe kinderen. Thuis zullen de ouders dan ook wel zo zijn.
Simon (18-5-2016 om 07:22)
Hup straffen die handel! Als je nu niet ingrijpt wordt dit het tuig van over een paar jaar. Bij een volgende keer gelijk een weekje in jeugddetentie, korte metten met zulke fratsen!
Joopie (18-5-2016 om 00:02)
@Jan het is wel duidelijk dat u totaal heen idee heeft wat bureau HALT doet. En hoez leert hij daar niets van? Wat zou je dan willen doen? Hem slaan? Kom op zeg!
pangx (17-5-2016 om 22:38)
Laat ze dan ff een potje boksen. Onder toezicht!! Je weet nooit wat er vooraf aan gegaan is. Nu krijgt hij cker nog een keer klappen op een ander moment!!
Cookie-instellingen beheren