Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Reeks vernielingen in Vogelwaarde

Toegevoegd: 18-05-2016, 19.40 uur
Door: Roland de Jong

VOGELWAARDE - Dit weekeinde zijn in Vogelwaarde diverse vernielingen aangericht. De politie noemt de vernielingen laf en zinloos en is op zoek naar de dader(s).


Volgens de politie moesten zaterdagavond en in de nacht van zaterdag op zondag verschillende verkeersborden, beelden en auto's er aan geloven. “De benadeelden draaien zelf voor de kosten op. We hebben al wat aanknopingspunten maar zoeken dus nog getuigen”, aldus de politie.

De politie doet een beroep op het verantwoordelijkheidsgevoel van eventuele getuigen. “We willen de zaken zo volledig mogelijk in beeld kunnen brengen en vragen daarom of u die informatie wilt delen. Een volgende keer zou het uw auto kunnen zijn. Dan zou u toch ook graag willen dat iemand die informatie heeft die deelt?”, zo zegt de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick (19-5-2016 om 11:58)
Michelle, noem je dit soort laag ongedierte nog "man"? Ze hebben idd drank nodig om iets te durven ondernemen en liefst als groep. Deze wormen zijn contactgestoord en durven je in nuchtere toestand nauwelijks aan te kijken of te spreken! Het zijn individuen die zelf nog nooit iets hebben gepresteerd en daarom uit pure frustratie de resultaten van de inzet van anderen moedwillig vernielen. Reken maar dat ze er zelf geen voldaan gevoel van overhouden! Hun eigen onvrede over hun miezerig bestaantje wordt alleen maar groter!
wim (19-5-2016 om 06:45)
Wat is dat toch om zulke ellende te veroorzaken zowel particulier als gemeente ik hoop dat ze gepakt worden en de schade te zullen betalen liefst zoveel mogelijk, waarom halen ze die rottigheid uit dit heeft totaal geen zin
Michelle (18-5-2016 om 20:41)
Wanneer de drank is in de man ........!!!
Cookie-instellingen beheren