Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Onvoldoende bewijs voor beschieten auto

Toegevoegd: 20-05-2016, 19.42 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft vrijdag de 27-jarige Vlissinger D. L. wegens gebrek aan bewijs vrijgesproken van een schietpartij in de nacht van 25 oktober 2015 in Vlissingen. Er was vier jaar cel tegen hem geëist. 


Het slachtoffer, de 30-jarige X., zat op de bewuste vrijdag in de auto op een vriend te wachten. Opeens stond er een man naast zijn auto die hem met een vuurwapen bedreigde en weer vertrok. De dader kwam kort daarna weer terug, begon te schieten en X. reed weg.

De meeste kogels kwam in de auto terecht. Kort na de schietpartij deed X. aangifte en maakte hij de politie duidelijk dat hij L. van het schieten verdacht.

Zie ook:
Celstraf geëist voor schietpartij Vlissingen (12-05-2016)
AT houdt Vlissinger aan wegens schietincident (26-11-2015)
Automobilist door fietser beschoten (25-10-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jaavpraag (21-5-2016 om 15:54)
goed dat iemand niet op basis van een beschuldiging door een ander veroordeeld wordt. jammer dat de politie dus kennelijk geen goed onderzoek gedaan heeft om te bewijzen dat de beschuldiging klopte.
Cookie-instellingen beheren