Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatie na gooien met bierflesje Goes

Toegevoegd: 21-05-2016, 08.58 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In de nacht van vrijdag op zaterdag is rond 00.30 uur een 24-jarige Goesenaar door de politie aangehouden vanwege poging zware mishandeling.


In een café aan de Goese Grote Markt ontstond volgens de politie een opstootje omdat de verdachte zich vervelend gedroeg ten opzichte van een groepje cafébezoekers. Tijdens het opstootje gooide de verdachte met een bierfles naar een 20-jarige jongeman uit ’s-Gravenpolder. Hij werd geraakt tegen zijn hoofd. Ook een vriend van hem werd geraakt door de bierfles.

De uitbater van het café zette de 24-jarige Goesenaar de kroeg uit. Toen de groep later het café verliet zagen de jongemannen elkaar weer buiten op het terras van een ander café. Hier ontstond een discussie. Dit werd waargenomen door agenten die horecatoezicht hadden.

"De agenten zijn tussen de groepen gaan staan zodat een en ander niet verder zou escaleren. Toen vertelde de man uit ’s-Gravenpolder de agenten dat hij was bekogeld met een bierfles en dat de dader binnen zou zitten. Hij deed aangifte van poging tot zware mishandeling en de 24-jarige Goesenaar werd aangehouden als verdachte", zo meldt de politie.

De verdachte is overgebracht naar een politiecel in Torentijd.
Agenten hebben getuigenverklaringen opgenomen. Vandaag wordt de verdachte gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren