Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 12 km

Dronken automobilist rijdt op betonblok

Toegevoegd: 22-05-2016, 14.09 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft vannacht in Goes het rijbewijs van een beginnend bestuurder ingenomen die vijf keer te veel had gedronken en met zijn auto op een betonblok was gereden.


Een getuige zag rond 003.30 uur dat iemand een parkeerplaats wilde indraaien op de Oostwal. Het voertuig reed echter over een betonnen blok en lekte vervolgens olie. Toen de gealarmeerde politie ter plaatse kwam zag men inderdaad een olievlek.

De auto was van het blok gehaald maar bleek in een parkeervak geduwd te zijn. De getuige had immers het kenteken doorgegeven en zo was snel te achterhalen dat het om één van de geparkeerde voertuigen ging. De auto is weggesleept omdat deze nog steeds olie lekte.

In de tussentijd traceerde de politie de tenaamgestelde. “Deze 28-jarige Goesenaar gaf aan dat hij 's middags een ongeluk had gehad. Hij heeft zich later wel gemeld en de collega's hebben hem geïnformeerd met hun bevindingen. De tenaamgestelde bleek de bestuurder te zijn geweest en we hebben hem een blaastest laten doen. Hij blies 445 U/gl terwijl de limiet voor hem als beginnend bestuurder op 88 U/gl ligt. De man blies dus zo'n vijf keer te veel”, aldus een politiewoordvoerder.

Het rijbewijs van de man is ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad (22-5-2016 om 20:50)
Dat betonnen blok heeft een grotere wijsheid dan die jonge man die niet van de drank kan blijven. Ik ben dankbaar dat dat betonnen blok hem voorlopig een halt heeft toegeroepen.
annie (22-5-2016 om 18:01)
heeft ie beginnende bestuurder geen theorie les gehad?
Michelle (22-5-2016 om 15:28)
Hij mag 88U/gl hebben. Ik zou zeggen helemaal geen drank wanneer je moet rijden. Veel te soft!
jacob (22-5-2016 om 14:47)
Alweer een dronken bestuurder evenals in Breskens, hoeveel glippen er tussen door. Iedere betrapte bestuurder met teveel op torenhoog straffen rijbewijs versnipperen en voertuig verbeurd verklaren.
Andre (22-5-2016 om 14:17)
Rijbewijs niet meer terug geven hij is het niet waart
Cookie-instellingen beheren