Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
93 files van totaal 343 km

Dode gevonden bij woning in Hoek

Toegevoegd: 23-05-2016, 13.25 uur
De politiehelikopter heeft foto's gemaakt vanuit de lucht.
De politiehelikopter heeft foto's gemaakt vanuit de lucht.
© Foto: Petra Marijs
Door: Roland de Jong

HOEK - Bij een woning aan de Molendijk in Hoek is maandagochtend een stoffelijk overschot gevonden. Dat heeft een woordvoerder van de politie bevestigd.


Het lichaam werd even na 09.00 uur opgemerkt. Er werden twee ambulanceteams opgeroepen maar het slachtoffer bleek al te zijn overleden. De politie zette direct de omgeving af en heeft ter plekke urenlang onderzoek gedaan. Een helikopter heeft foto's gemaakt van de afgezette plaats delict.

Volgens de politie is er vermoedelijk sprake geweest van een natuurlijk overlijden maar pas in de loop van de middag wordt definitief uitsluitsel verwacht over wat er is gebeurd. Het onderzoek ter plaatse is inmiddels afgerond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren