Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Rook uit auto na ongeluk A58 Goes

Toegevoegd: 23-05-2016, 16.18 uur - Update: 23-05-2016, 16.43 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De brandweer is maandagmiddag uitgerukt nadat uit één van de bij een aanrijding op de A58 betrokken voertuigen rook kwam.


Het ongeluk gebeurde rond 16.10 uur op de rijbaan richting Bergen op Zoom ter hoogte van de afrit Goes (De Poel). Volgens de politie is er sprake geweest van een kop-/staartbotsing tussen drie auto's. Er werden twee ambulanceteams opgeroepen.

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland is er zeker één persoon gewond geraakt. Het slachtoffer is behandeld door het ambulancepersoneel en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. De Veiligheidsregio Zeeland meldde al snel dat er niemand meer in de voertuigen zat.

Twee brandweerwagens werden gealarmeerd omdat er rook kwam vanonder de motorkap van één van de betrokken auto's. Nader onderzoek door de brandweer wees uit dat er geen sprake was van brand. Vanwege de aanrijding is er een file ontstaan. Rond 16.40 uur waren de beide voertuigen geborgen en kon de weg weer worden vrijgegeven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
j (24-5-2016 om 16:36)
Hierbij wil ik graag alle mensen bedanken die mij geholpen hebben. Alles gaat naar omstandigheden goed, er zijn geen erge dingen aan de hand.
Cookie-instellingen beheren