Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Gewonde bij ongeluk Philipsdam

Toegevoegd: 24-05-2016, 08.03 uur
Het eenzijdige ongeluk op de Philipsdam. Het eenzijdige ongeluk op de Philipsdam.
Het eenzijdige ongeluk op de Philipsdam.
© Foto: 112markiezaten
Door: Manfred Berrevoets

SINT PHILIPSLAND - Bij een eenzijdig ongeluk op de Philipsdam (N257) ter hoogte van Sint Philipsland is maandag één persoon gewond geraakt.


Even voor half vijf raakte een bestuurder van een personenauto door nog onbekende oorzaak met zijn voertuig van de weg en kwam in een greppel tot stilstand.

Er is een ambulance ter plaatse geweest en de gewonde is naar het ziekenhuis gebracht met onbekende verwondingen. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (25-5-2016 om 06:58)
Op deze rechte weg die goed overzichtelijk is toch hoogstwaarschijnlijk de snelheid te hoog geweest of onvoldoende opgelet.
Peter (24-5-2016 om 22:15)
Gistermiddag reden we op de A58 135km/u op de teller en werden we ingehaald door een Twingo met een mooie vrouw die aan het appen was een hand aan het stuur en kwam rakelinks langs ons ze was zo druk bezig kijkend naar het schermpje dat ze lichtjes slingerde en op onze weghelft kwam. Maar niet getoeterd anders misschien een schrikreactie.
Rick (24-5-2016 om 11:44)
Elke week wel een paar eenzijdige ongelukken "door onbekende oorzaak"...... Meestal op een rechte weg. Hoe zou dat nou toch komen, uitzonderingen daargelaten??? Explosief gestegen aantal sinds de uitvinding van de smartphone! De bergings- en schadeherstelbedrijven beleven gouden tijden; goed voor de economie dus.
Cookie-instellingen beheren