Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Motoragent aangereden bij achtervolging

Toegevoegd: 24-05-2016, 18.16 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Dinsdagmiddag is na een wilde achtervolging een zwarte personenauto in de Amstelstraat in Oost-Souburg aangetroffen. De bestuurder is spoorloos.


Rond 15.00 uur hebben diverse politie-eenheden een achtervolging ingesteld op de bestuurder van een zwarte Renault Twingo. Agenten zagen de auto op de Nieuwe Vlissingseweg rijden en wilden de bestuurder controleren.

De man ging er vandoor. In de buurt van de Willem van de Veldelaan en Hercules Segherslaan reed de man, die alleen in de auto zat, opzettelijk tegen een motoragent die op dat moment stilstond. De agent raakte niet gewond. De automobilist vluchtte weg richting het Baskenburgplein en de Sloebrug. Hij reed met zeer hoge snelheden wat tot zeer gevaarlijke situaties leidde.

Rond 15.45 uur werd de zwarte Renault in de Amstelstraat in Oost-Souburg gevonden. De bestuurder was verdwenen. De politie heeft de auto in beslag genomen, welke door een bergingsbedrijf is weggetakeld.

De politie stelt een onderzoek in naar dit incident en is op zoek naar de bestuurder van de auto. De motoragent heeft dinsdagmiddag aangifte gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ZwarteTwingoRijder (25-5-2016 om 20:38)
@W!W: Ik denk dat je gelijk hebt. Zo dom zou de bestuurder toch niet zijn. Alhoewel... Gelukkig staat de mijne nog voor de deur.
jako (25-5-2016 om 19:12)
Nou Wim, ga jij nog maar eens lekker terug naar school want jou Nederlands is echt om te huilen.
W. Kruit (25-5-2016 om 11:27)
@Joop, àls het zijn auto is. Met dat soort rijgedrag zou het me niets verbazen, als de auto gestolen blijkt te zijn...
Joop (25-5-2016 om 08:03)
Snel oppakken zo'n gozer.. waar haal je het lef vandaan en dan nog als een lafaard er van door gaan. Wat een mafkees! Hoop dat ze hem snel te pakken hebben. Lijkt mij wel als hij zijn auto achter laat.. Tjonge, wat een sukkel, erg slim is hij niet.
wim (25-5-2016 om 06:54)
Wat een lafaard om op een politie agent in te rijden en dan vervolgens de achtervolging met grote snelheid door de straten door wegens achtervolging van politie wat zal die man op zijn geweten hebben jammer dat hij niet is kunnen aanhouden omdat hij gevlucht is en zijn auto heeft achtergelaten ,laten we hopen dat hij toch gevonden kan worden.
.... (24-5-2016 om 22:39)
Hoop dat ze hem snel vinden!! Toen ik bij een klant was, rijd deze auto met hoge snelheid door de straat met motoragent achter zich, sirenes waren toen ook aan!! Veel sterkte voor de motoragent
Cookie-instellingen beheren