Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Platbodem met motorproblemen Veere

Toegevoegd: 25-05-2016, 14.13 uur - Update: 25-05-2016, 21.04 uur
De KNRM heeft de platbodem naar een haven gesleept.
De KNRM heeft de platbodem naar een haven gesleept.
© Foto: KNRM Veere
Door: Roland de Jong

VEERE - De reddingboot Oranje van het KNRM-reddingstation in Veere is woensdagmorgen uitgevaren voor een platbodem die op het Veerse Meer te maken had gekregen met motorproblemen.


De redders werden rond 09.30 uur opgeroepen nadat de opvarende van een zogeheten zeeschouw alarm hadden geslagen. Vanwege het gebrek aan wind kon men niet op de zeilen varen en omdat de motor niet goed functioneerde kon de opvarende geen kant meer op. De KNRM was snel ter plekke en heeft de platbodem op sleeptouw genomen naar de haven.

Om 15.00 uur is de reddingsboot opnieuw uitgevaren om hulp te bieden aan deze platbodem. Deze keer zat er een touw in de schroef. De KNRM heeft het vaartuig ook deze keer weer op sleeptouw genomen naar een haven.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren