Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 22 km

Brommer scheurt met 90 door 30 zone

Toegevoegd: 26-05-2016, 20.53 uur
Door: Manfred Berrevoets

MAGRETTE - Een brommerrijder is in de nacht van woensdag op donderdag door de politie betrapt terwijl hij hard door het plaatsje Zeeuws Vlaamse Magrette scheurde.


Agenten zagen dat hij met negentig kilometer per uur door een dertig kilometerzone reed. De bestuurder moest dan ook zijn rijbewijs inleveren.

De bestuurder kan zijn brommer voorlopig ook niet meer gebruiken. Het voertuig moet eerst gekeurd worden omdat hij is opgevoerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (28-5-2016 om 15:19)
@Anti-Ben, waarom gelijk de discriminatie kaart, misschien weet Ben wel wie deze persoon is of bent u zelf deze jongeman?
ikke (28-5-2016 om 10:14)
@Harry, helemaal eens, vooral 's morgens. te hard rijdende brommers en onverwacht naar links uitwaaierende fietsers, die meer aandacht hebben voor de drie die nog rechts van hen fietsen en aan het appen zijn. 's winters de helft nog zonder licht.
nick (27-5-2016 om 16:40)
Heb zelf ook flink gesleuteld en opgevoerd en toen werden mijn brommers in beslag genomen en vernietigd, en door een bijna ongeluk "werd ik wakker".
Anti-Ben (27-5-2016 om 13:52)
Beste ben, hoe weet jij zo zeker dat hij van Antiliaanse afkomst is ? misschien is het wel een Surinamer? of iets dergelijks.. altijd maar dat vingertje richting het makkelijkste doel voor ogen he.. Free your mind menn
Drica (27-5-2016 om 11:19)
Zou beter zijn als alle bromfietsen op de wegen door die zonen van Hermandad worden gecontroleerd. Gewoon een hele wijk afzetten en controleren. Ook op de parkeerplelaatsen van de middelbare scholen de hard/dwarsrijders controleren. Op Scalda zit er 1 met een Mercedes hoog model boerderij voertuig die ook hard gaad evenals degene die met de tracktor naar school gaat
ben (27-5-2016 om 10:37)
Dit is niks bijzonders ,ik hoop dat de politie sávonds eens op de langeleenweg ( fietspad ) gaat controleren. Het is bijna elke avond prijs , scooters tegen de 80 km p/u zonder licht zonder helm en verz. plaatjes. Gisterenavond nog bijna aanrijding door zo'n idioot die met een crossmotor er overheen scheurde met zo'n 100 km en bijna 4 meisjes op de fiets aan reed, daarna verdween hij aan de kant van Koudekerke de wijk Bossenburgh in. Hij was van Antilliaanse afkomst, geen helm, crossmotor met witte zijkappen, geen licht, hij had een grijs shirt aan. Dus politie dit is al weken aan de gang 's avonds tussen 22.00 en 24.00 uur.
Cookie-instellingen beheren