Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Man vast voor fotograferen douchende vrouw

Toegevoegd: 27-05-2016, 09.58 uur
Door: Roland de Jong

RENESSE - De politie heeft donderdagavond een man aangehouden die op een camping in Renesse stiekem foto's had gemaakt van een vrouw die in een douchecabine stond.


Volgens de politie is de verdachte een inwoner van een dorpje in de gemeente Oldebroek in de provincie Gelderland. Hij werd op heterdaad betrapt. De vrouw, een 20-jarige Duitse toeriste, had namelijk tijdens het douchen opgemerkt dat er plotseling een telefoon in de opnamestand onder het schot door werd gehouden.

Ze schrok en gaf de telefoon een trap. Ze riep direct haar vriend die de verdachte betrapte in de cabine naast haar. Hij pakte vervolgens de telefoon af. De man werd vervolgens vastgehouden in afwachting van de komst van de politie.

Toen de politie even na 18.15 uur arriveerde was de vrouw erg overstuur. De politie heeft de 58-jarige man aangehouden en overgebracht naar Torentijd. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (28-5-2016 om 07:31)
Ben je daar nu 58 jaar voor geworden wat heeft hij weinig verstand castreren is de oplossing voor die man
Michelle (27-5-2016 om 10:50)
Wat een zieke geest heeft zo'n iemand. Gelijk van de camping verwijderen!
Cookie-instellingen beheren