Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw ernstig mishandeld door ex

Toegevoegd: 28-05-2016, 10.41 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een 33-jarige vrouw uit Terneuzen is volgens de politie vrijdagavond ernstig mishandeld door haar 34-jarige ex-vriend. De vrouw had kort voor de mishandeling de relatie beëindigd.


Het stel was volgens de politie op bezoek bij een vriendin in de wijk Zuiderpark toen de vrouw rond 22.50 uur besloot te relatie te beëindigen. De man ging daarop uit zijn dak. De man kneep vervolgens haar keel dicht en sloeg haar meerdere malen. Het slachtoffer kreeg meerdere vuistslagen in het gezicht en moet een aantal tanden missen.

Vervolgens ging de verdachte er vandoor. De politie werd gewaarschuwd en agenten hebben de man in zijn woning aangehouden. Hij wordt verdacht van zware mishandeling. Bij zijn aanhouding bleek hij ook het mobieltje van het slachtoffer bij zich te hebben. Mogelijk had hij dat gestolen.

De vrouw moest in verband met de schade aan haar gebit met spoed naar het ziekenhuis. De verdachte is ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
van Bennekom (4-6-2016 om 16:36)
Groot gelijk albert en door idem redenen ben ik ook net zo lief vrijgezel dan dat ik anderen het ziekenhuis in sla of me laat intimideren met geweld. Toch ben ik het idee nog niet verloren dat er naast de foute vrouwen ook gewoon foute mannen zijn waar onschuldige vrouwen dan weer last van hebben. Volgens mij komt het meer door een universeel gebrek aan zelfrespect van zowel daders als slachtoffers dat ze dergelijke relaties toch verkiezen boven het vrijgezellenbestaan. Anderen weer weten gewoon niet beter en denken dat het zo hoort. Sommigen zouden dit zelfs als religieus correcte oplossing zien dus oordelen vind ik een beetje moeilijk.
me (28-5-2016 om 23:31)
ik ben die vrouw naar aanleiding van het vele mentale en daadwerkelijke vreemdgaan was mijn punt bereikt.....heb gezegd in bijzijn van mensen....terwijl hij weer aan het aanpappen was...dat het over en uit was en naar binnen gegaan waarna hij mij flink heeft toegetakeld.....niks meer niks minder
Albert (28-5-2016 om 12:12)
Zal wel meer aan de hand zijn geweest, vrouwen zeggen vaak niet alles.. Maar goed iemand slaan is helemaal fout van mij mag hij 3 jaar cel krijgen.. Toch vreemd ze eens wel van elkaar gehouden hebben.. Daarom ben ik mijn hele leven al bewust vrijgezel, ik heb alleen de lusten en nooit de lasten wel zo veilig en ik hou van mijn vrijheid.. Liefde is tegenwoordig ver te zoeken en vreemd gaan word reclame voor gemaakt alsof dat normaal is en voor geld gaan mensen al uitelkaar of bijelkaar.. Geen goede basis en het moreel is weg.. Daarom kies ik voor vrijgezel ( no women no cry )
Mar (28-5-2016 om 11:28)
Sterkte voor die vrouw gewenst
Cookie-instellingen beheren